• La reducere!
  • -47%

Aparat pentru aerisit si schimbat lichidul de frana

0 Review(s) 

Aparat pentru aerisit si schimbat lichid de frana.

9649
3.152,31 lei
1.670,72 lei Salveaza 47%
cu TVA
Ultimele produse in stoc

 

Termeni si conditii

 

Livrare rapida si sigura

 

14 zile drept de retur

Aparatul pentru aerisit si schimbat lichidul de frana prin puls autonom, împiedicând aerul rămas în colțuri și zone înguste. Ușor de utilizat, simplu și fiabil.

- Compact și portabil;
- Compatibil cu sisteme ABS;
- Alimentare 12v; 
- Corp din oțel inoxidabil;
- Pompa peristaltica cu oprire automată, nici un contact direct între lichid, aer și se deplasează părți ale pompei;
- Regulator de la 0 la 3 Bari;
- Nivel rezervor de 2 litri vizibil și indicarea nivelului minim;
- Oprirea automată a pompei la nivelul minim;
- Deschidere largă pentru un depozit de curățare ușoară;
- 12v Cablu de alimentare;
- Flexibil de alimentare cu lichid de frână cu cuplare rapidă, recuperare tambur lichid cu dispozitivul de blocare a lanțului mic și capac cu filet.

      Acest aparat este proiectat in mod special pentru a fi utilizat la inlocuirea lichidului din sistemul de franare si aerisirea acestuia reducand in mod considerabil timpul de executie a operatiunii si aducand un plus de confort.

     Aparatul are in dotare doua capace universale si un capac cu filet pentru masinile europene facandul astfel compatibil cu majoritatea autoturismelor si un bidon cu cupla, acesta avand ca scop recuperarea lichidului schimbat.

     Pe langa aceste accesorii aparatul detine si un furtun tip spirala cu cuple rapide la capete fiind usor de utilizat si o pipeta pentru diferite intrebuintari.

     Cuplarea aparatului la acumulator este usor de realizat datorita cablului de cuplare care are la un cap o mufa de prindere cu filet, iar la celalalt capat are cleme tip crocodil de culori diferite pentru a nu inversa plusul cu minusul atunci cand este cuplat la bornele acumulatorului. Ca masura suplimentara de protectie aparatul are si siguranta usor de inlocuit in cazul in care aceasta se arde.

      Pentru ca aparatul sa fie usor de utilizat acesta este dotat cu un rezervor de 2 litri, iar gura de alimentare are un diametru mare facand astfel umplerea cu lichid mai usoara si mai rapida. Pentru a putea verifica nivelul lichidului din vas aparatul este dotat cu fereastra de vizitare, iar datorita regulatorului de presiune se poate monitoriza in timp real presiunea de lucru.

    Carcasa aparatului este confectionata din otel inoxidabil oferindu-i astfel un plus de rezistenta la socurile mecanice accidentale si protejandul de efectul de corodare.

9649

Fisa tehnica

Greutate
7.200 kg

16 alte produse in aceeasi categorie:

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Aparat pentru aerisit si schimbat lichidul de frana

Aparat pentru aerisit si schimbat lichid de frana.

Write your review