Serviciile noastre

Serviciile noastre

Livram in toata Romania
Livrare rapida si sigura
Suport telefonic
Program: 8:00 - 17:00
Preturi de Producator
Cele mai bune preturi

Categorii Blog

Categorii Blog

Termeni și condiții de utilizare

S.C. Tool Rack S.R.L. / TOOLHUB cu cod unic de inregistrare fiscala RO 31672397 si numar de ordine in Registrul Comertului J24/453/2013, avand sediul in Baia Mare, B-dul. Unirii, Nr.27, Maramures. Este importator si distribuitor al marcii TOOLHUB.
Magazinul online www.toolhub.ro  îsi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din România si respecta continutul reglementarilor în vigoare cu privire la comertul electronic:

  •  Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii,

  •  Legea 363/2007, 

  •  Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta,                 

  •  Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001,   

  •  Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.


Pretul produselor:

Pretul produselor este afisat pe pagina web in limita stocului disponibil, contine TVA, dar nu include taxele de transport care sunt calculate in functie de greutate.
Pretul final cu trasport va fi afisat in sectiunea finalizare comanda dupa ce ati selectat toate produsele.
Costul transportului este foarte mic deoarece detinem contract si rulaj mare cu firmele de transport.

Plata  produselor:

1. Plata produselor se poate face ramburs la primire coletului (fara taxe suplimentare).
2. Plata prin OP in avans, dupa finalizarea comenzii si evident selectarea plata prin OP in contul dumneavoastra se genereaza o factura proforma cu produsele comandate cu ajutorul careia puteti efectua plata produselor (factura proforma va fi trimisa si pe e-mail).
3. Plata cu fila CEC este acceptata pentru clientii care au stabilite termene de plata. La fel ca si la plata prin OP veti primi o factura proforma pe e-mail sau in contul dumneavoastra in baza careia veti pregatiti fila CEC.

Garantie:

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Garantia acopera defecte de fabricatie si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.

Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la departamentul tehnic Tool Rack/TOOLHUB cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie) .
1. Reclamatia se face telefonic la departamentul tehnic (0766930949) sau prin e-mail: tehnic@toolhub.ro
2. Returnarea produselor se face prin curier rapid.
3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.
4. Returnarea produselor catre clienti se va face prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.

Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Service post garantie:

Toate produsele comercializate de catre Tool Rack/TOOLHUB beneficiaza de service dupa perioada de garantie evident contra cost dar la preturi speciale pentru clienti.
Demersurile sunt identice ca si cele de la garantie.

Returnarea produselor:

Conform legislatiei in vigoare si Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta. Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.

Consumatorul poate returna produsele fara a suporta alte costuri decat costurile de transport prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 fiind retinute din valoarea produsului.

Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire  si, sau interventii neautorizate etc.  

Daca produsul corespunde conditiilor de returnare vanzatorul (Tool Rack/TOOLHUB) se obliga sa returneze contravaloarea produselor in maxim de 30 de zile de la primirea produselor prin ordin de plata in contul cumparatorului. (la returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne transmita un numar de cont pentru returnarea banilor).

Daca produsul nu corespunde pentru returnare cumparatorul va fi instiintat ca isi pierde acest drept in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.

Raspundere:

Desi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informatiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinta preturilor, imaginile produselor sau a caracteristicilor sau acestea pot fi schimbate fara preaviz.
Mai poate varia culoarea ambalajului sau a cutiilor in care sunt administrate produsele sunt modificari aduse de catre producator dar cu aceeasi calitate.